צרו קשר

ירושלים 9190501

נפש האדם: התכנית המשותפת לסטודנטים בפסיכולוגיה ובמחשבת ישראל

6 פברואר, 2019

הצטרפו אלינו! אל תכנית הלימודים היחידה בארץ המשלבת לימודי פסיכולוגיה ומחשבת ישראל במסלול משותף ומובנה.

התכנית הדו-חוגית למצטיינים בפסיכולוגיה ובמחשבת ישראל היא תכנית חלוצית לשילוב לימודים בפקולטה במדעי החברה עם לימודים עיוניים בפקולטה למדעי הרוח.

במסגרת הלימודים אנו מציעים לכל סטודנט וסטודנטית בחוג לפסיכולוגיה ובחוג למחשבת ישראל להתאים את תכנית הלימודים לתחומי עניין נוספים בשדה אקדמי נוסף. תכנית הלימודים מציעה לסטודנטים היחשפות לחוקרים המובילים בעולם בתחום ההגות והפילוסופיה היהודית.

המשתתפים בתכנית יעמיקו בין היתר בלימוד תיאוריות שונות על נפש האדם כפי שהתפתחו החל בעת העתיקה דרך המחשבה בימי הביניים ועד לעת החדשה. תלמידי מחשבת ישראל יכירו מודלים תיאורטיים עכשוויים ומושגי מפתח בתחום חקר הנפש ומדעי ההתנהגות.

יעוץ לימודים:

ראשת החוג למחשבת ישראל -  פרופ' מארן ניהוף, טל': 02-5883579; maren.niehoff@mail.huji.ac.il

יועץ לתואר בוגר – ד"ר ריימונד לייכט, טל': 02-5883561; leichtreimund@googlemail.com

אתר החוג למחשבת ישראל    https://jewishthought.huji.ac.i